Vraag direct vrijblijvend een offerte aan 

Verhuiskosten Lelystad

Om de verhuizing voor te bereiden, is het slim om vooraf wat meer in te lezen over de eventuele kosten. We zullen hieronder onze tarieven weergeven. Al staat bij ons iedere situatie op zich en maken we graag een offerte op maat. Alleen het is wel een goede indicatie om onderstaande kosten bij elkaar op te tellen en zo tot een prijs te komen.

De kosten van onze verhuizers

Bij het verhuizen zal onze basis dienst bestaan uit het leveren van vakbekwame verhuizers. Deze zullen de leiding nemen en zorgen dat alles volgens plan verloopt. Het is hierin mogelijk om diverse diensten bij ons af te nemen. De kosten hiervan worden berekend op basis van een uurtarief, deze ligt bij ons op €30,-. Het is natuurlijk mogelijk om zelf al wat voorbereidend werk te doen. Hierdoor bespaard u direct een aantal uur uit van een verhuizer.

Het gebruik van materiaal

Naast het inzetten van onze mannen, zal er ook materiaal nodig zijn om de spullen van A naar B te krijgen. Hieronder sommen we de belangrijkste zaken op en de hierbij behorende kosten. Op het moment dat een gehele verhuizing wordt uitbesteed, is het vaak mogelijk om hierin een extra scherp tarief te krijgen. Vraag daarvoor ons naar de mogelijkheden.

Verhuiswagen

Wij hebben een uitgebreid wagenpark en hierdoor voor iedere soort verhuizing wel een geschikt formaat. Het juiste formaat afstemmen op de verhuizing is belangrijk om zo niet onnodig heen en weer te blijven rijden of door met een halve volle verhuiswagen op pad te gaan. Onze kleinste verhuiswagen start vanaf een €75,- per dag. Hier bovenop rekenen we 20 cent per kilometer. Voor grotere verhuizingen hebben we een verhuiswagen van 40m3, hiervoor word een tarief van €200,- per dag en een kilometer vergoeding van €1,-.

Verhuisdozen

Het is mogelijk om verhuisdozen bij ons te huren. Deze zitten bij de verhuiswagen inclusief. Net zoals al het verpakkingsmateriaal en verhuisdekens. Alles is apart te huren en onze service biedt ze gratis aan op het moment dat een verhuiswagen via ons word ingezet.

Verhuislift

Wanneer het appartement moeilijk bereikbaar is en mogelijk geen interne lift aanwezig is. Kan er een verhuislift worden gehuurd. Deze leveren wij enkel in combinatie met een verhuizer. Deze zal tevens de lift bedienen en heeft hier de juiste papieren voor.

Het huren van een verhuislift kan vanaf €100,- voor 2 uur tot €200,- voor een gehele dag.

Bijkomende kosten

In sommige gevallen komen er een aantal onvermijdelijke kosten bij kijken. Dit heeft bijvoorbeeld te maken met de bereikbaarheid van de woning. In sommige regio’s is er een parkeervergunning of ontheffing nodig.